Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 
ως την Π α ρ α σ κ ε υ ή 23 Μ Α Ρ Τ Ι Ο Υ 2018 -μέχρι 12:00' το μεσημέρι- στην Ομάδα
Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!  από τις Εκδόσεις Κέδρος - Kedros Publishers  έχουμε το επόμενο βιβλίο μας προς ΚΛΗΡΩΣΗ το ''"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  '' του   ΒΑΓΓΕΛΗ  ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΥ σε δ ύ ο ( 2 ) αντίτυπα για όλους εσάς !!!

Ο τρόπος συμμετοχής σας στην κλήρωση έχει ως εξής :
1) Κάνετε like στην ομάδα μας Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! και γίνετε μέλος μας !!!
2) Αφήνετε έ ν α μόνο σχόλιό σας εδώ ή στο https://figamemousiki.blogspot.gr.
3) Κοινοποιείτε στον τοίχο σας του διαγωνισμού μας !
4) Όσοι κερδίζουν βιβλία θα ήθελα να ενημερώνουν την ομάδα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ώστε να ολοκληρώνεται αισίως η όλη διαδικασία !

Τα ονόματα των τυχερών αναδύονται μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ ,αφορά σε όσους μένουν εντός Ελλάδος ,ανακοινώνονται εδώ , στέλνουν τα στοιχεία τους σε inbox σε μένα και λαμβάνουν το βιβλίο τους με courrier από τον Εκδοτικό Οίκο ενώ το παραλαμβάνει ο ίδιος αν κάποιος τυχερός μας είναι από την Αθήνα .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! :)

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ένας άστεγος Αθηναίος πυροδοτεί μια πολύνεκρη λαϊκή εξέγερση στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Πρόκειται για έναν άνεργο δημοσιογράφο, με μια ικανότητα μεταξύ παραφυσικής και ψυχοπάθειας, γνωστή ως πυρογένεση. Με τη γραπτή μαρτυρία του αναμειγνύονται οι λάγνες φαντασιώσεις της χήρας του, που πολιορκείται από τον καλύτερό τους φίλο…

Μια πολιτική και ερωτική μαύρη κωμωδία, χτισμένη με τα υλικά του ψηφιακού κόσμου, που θέτει επιτακτικά το ερώτημα: πού ζούμε;

«Στο βάθος, θα έλεγε κανείς ότι αυτό το μυθιστόρημα υπήρξε προϊόν του φόβου που βίωσα το 2012 ότι, εάν μείνει άστεγη η μεσαία τάξη, τότε θα καεί η Ελλάδα. Έμπνευσή μου υπήρξαν, επίσης, η νεύρωση της Αριστεράς με τις λαϊκές εξεγέρσεις, αλλά και το απωθημένο σχεδόν όλων των Νεοελλήνων να καούν όλα. Ή, όπως θα το έθεταν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, “γαία πυρί μειχθήτω”».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Βαγγέλης Ραπτόπουλος (Αθήνα, 1959) έχει δημοσιεύσει περισσότερα από είκοσι έργα μυθοπλασίας (Διόδια, Τα τζιτζίκια, Ο εργένης, Λούλα, Η απίστευτη ιστορία της πάπισσας Ιωάννας, Μαύρος γάμος, Η επινόηση της πραγματικότητας, Φίλοι, Ιστορίες της Λίμνης, Η πιο κρυφή πληγή κ.ά.), τέσσερα βιβλία μεταξύ χρονικού και αυτοβιογραφίας (Ακούει ο Σημίτης Μητροπάνο;, Η δική μου Αμερική, Λίγη ιστορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας, Η υψηλή τέχνη της αποτυχίας), καθώς και μια συλλογή-σύνθεση με μεταφρασμένα αποσπάσματα από αρχαίους Έλληνες συγγραφείς. Έργα του μεταφράστηκαν σε ξένες γλώσσες και διασκευάστηκαν για το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το προσωπικό αρχείο του βρίσκεται στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη.

2 σχόλια: